Ви сте овде: ПочетакО намаМисија,визија и циљеви

Мисија,визија и циљеви

Мисија

Обезбеђивање  услова за остваривање одрживог друштвеног – економског раста и развоја на подручју Подриња, Подгорине и Рађевине, уз повезивање локалних и регионалних капацитета у циљу реализације равномерног и динамичног развоја општина оснивача и других заинтересованих страна. Мисија Регионалне развојне агенције остварује се кроз успостављање партнерства са свим  кључним актерима друштвено – економског развоја региона, кроз подршку и реализацију развојних, инфраструктурних, инвестиционих пројеката са непосредним утицајем на конкурентност,предузетништво,инвестициони потенцијал региона.

Визија

Регионална развојна агенција Подриња,Подгорине и Рађевине ДОО Лозница као креативна и на знању заснована организација, кључни покретач и носилац развојних процеса у региону.

Циљеви

-          Развијање партнерства на локалном, регионалном, националном и међународном нивоу између јавног и приватног сектора на реализацији развојних пројеката у циљу равномерног регионалног развоја.

-          Поспешивање целокупног развоја регије.

-          Проналажење домаћих и међународних финансијских средстава за финансирање пројеката.

Пружење помоћи и подршке малим и средњим предузећима и предузетницима и унапређење економског развоја регије Подриња,Подгорине и Рађевина.

:

Контакт подаци

Јована Цвијића 20
15 300 Лозница, Србија
015/875-993, 876-096
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.