Ви сте овде: Почетак

Конкурс за избор најбољих пројектних идеја за развој региона

Развојна агенција Србије расписала је  Конкурс за избор најбољих пројектних идеја, које за циљ имају представљање инвестиционог пројекта у једном региону или делу региона у Републици Србији.

Укупан наградни фонд за најбоље рангиране предлоге пројектних идеја је 4 милиона динара, док је вредност прве награде милион динара. Конкурс је отворен до 31. марта, 2017. године, а право учешћа имају пројектни тимови акредитованих високошколских установа, које може чинити један професор у улози ментора и студенти те установе.

Сваки пројектни тим може поднети само један предлог пројектне идеје, а високошколска установа може учествовати на конкурсу са више пројектних тимова. Пројектне идеје се не морају односити на регион у коме се налази седиште високошколске установе.

Ддодатне информације могу се добити на следећем линку:  http://ras.gov.rs/sr/konkrus-za-izbor-najboljih-projektnih-ideja-za-razvoj-regiona

За сва додатна питања можете се обратити путем електронске поште на: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

:

Контакт подаци

Јована Цвијића 20
15 300 Лозница, Србија
015/875-993, 876-096
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.