Ви сте овде: Почетак

Одржана промоција Јавних позива

Јавни позив за суфинансирање јединица локалне самоуправе за израду пројектно-техничке документације и Јавни позив за пријаву пројектата за подршку унапређења локалне и регионалне инфраструктуре- Градимо заједно

promocija-javnih-pozivaРегионална развојна агенција Подриња, Подгорине и Рађевине ДОО Лозница, 7. фебруара 2017. године у просторијама Омладинског центра у Лозници, одржала је промоцију два јавна позива: Јавни позив за суфинансирање јединица локалне самоуправе за израду пројектно-техничке документације и Јавни позив за пријаву пројектата за подршку унапређења локалне и регионалне инфраструктуре- Градимо заједно.

Право на коришћење бесповратних средстава имају јединице локалне самоуправе , односно подносилац пријаве пројекта је јединица локалне самоуправе на чијој територији је планирана реализација одређеног пројекта.

Рок за подношење пријава је 13.фебруар за Јавни позив за суфинансирање јединица локалне самоуправе за израду пројектно-техничке документације и 17.фебруар за Јавни позив за пријаву пројектата за подршку унапређења локалне и регионалне инфраструктуре- Градимо заједно.

:

Контакт подаци

Јована Цвијића 20
15 300 Лозница, Србија
015/875-993, 876-096
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.