Град Лозница
У подножју северних падина планина Гучево, недалеко од реке Дрине (непуна 3 км), на надморској висини од 142 м налази се Лозница.
View More
Општина Крупањ
Општина Крупањ се налази у Западној Србији, обухвата територију од 342 квадратна километра са укупно 23 насеља (24 месне заједнице) и граничи се са 6 суседних општина: Лозница, Мали Зворник, Љубовија, Осечина, Коцељева и Шабац. Општина административно припада мачванском округу.
View More
Општина Осечина
Општина  Осечина  представља природну  географску  целину  коју чини  20  насељених  места,  од  којих су  варошице  Осечина  и  Пецка насеља градског типа. 
View More
Општина Љубовија
Подручје општине Љубовија се налази на крајњем западном делу Србије. Територија Oпштине је у саставу крупније регионалне административне јединице, Мачванског округа коме гравитира у економском, привредном и културном погледу.
View More
Општина Богатић
Општина Богатић, по наведеним карактеристикама представља јединствену целину са мачванском равницом. Простире се измедју Дрине и Саве, у северозападном делу равнице.
View More
Општина Мали Зворник
Општина Мали Зворник се налази у западном делу Републике Србије, у Средњем Подрињу. Западну границу Општине (и државну границу) чини река Дрина, са североистока се граничи са општином Лозница, са источне стране са општином Крупањ, а са југоистока са општином…
View More

Регионална развојна агенција Подриња, Подгорине и Рађевине ДОО основана је 17.јуна 2013. године на Оснивачкој скупштини одржаној у Лозници, потписивањем Уговора о оснивању, а као резултат претходно потписаног Протокола о сарадњи између општина, Крупањ, Мали Зворник, Осечина, Љубовија, Богатић и града Лознице о заједничкој реализацији пројекта оснивања регионалне развојне агенције на територији Западне Србије.

Догађаји

 

 

Најновије вести


projekat regionalne saradnje podrinje

:

Визија

Мисија

Контакт подаци

Јована Цвијића 20
15 300 Лозница, Србија
015/875-993, 876-096
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.